Hunddagis Täby

Lyxigt hunddagis för små och stora hundar i Täby. Lämna din hund i händerna på erfarna och utbildade hundskötare i helt nyrenoverade lokaler med rastgård. Vi tror att MyDogCare Täby kommer att bli en av Sveriges finaste hunddagis. Söker du plats för din hund? Ansök redan i dag. Vi öppnar någon gång hösten 2024.
Långa promenader
Fräscht och nyrenoverat
Generösa öppettider
Allt på ett ställe

MyDogCare

Vi på MyDogCare har en enkel idé. Att erbjuda hundomsorg av högsta kvalitet. Vi vill vara hundens näst bästa vän och hundägarens trygghet samt stöd under de där stressiga arbetsdagarna. Vi ser till att hunden är aktiverad när den är ute på promenad eller i lekparken. Vi är också måna om att hunden är lugn, tyst och trygg när den befinner sig i våra lokaler. Vi tror att den bästa omsorgen kan endast erbjudas om medarbetarna är både utbildade och passionerade. Det skapar kontinuitet och därmed ännu tryggare hundar som känner alla människor de möter på morgonen. Hos oss bryr vi oss om hundarna och förstår att alla är olika, men i slutändan väldigt lika. På MyDogCare behandlar vi alla hundar som om de vore vår egen.

Madeleine Bårnsten
Verksamhetschef på MyDogCare
0763 25 79 24

Tjänster

Vi har samlat en bred kompetens under samma tak för att kunna erbjuda alla tjänster vi tror att hundägare är i behov av.

Våra hunddagispaket

Alla medarbetare på MyDogCare har utbildning och erfarenhet som hundskötare, hundbeteendevetare eller hundinstruktör. Vi brinner för vårt yrke och vidareutbildar oss kontinuerligt. Vårt löfte är att ta hand om din hund som om den vore vår egen.

Bronspaketet

clock 2-3 dagar/veckan

calander Av/upphämtning 7-18

I paketet ingår:
  • 2 promenader om dagen
  • 1 kloklippning/mån

Från SEK 2650-3950/mån

Guldpaketet

clock 5 dagar i veckan

calander Av/upphämtning 7-18

I paketet ingår:
  • 2 promenader om dagen
  • 1 kloklippning/månad
  • 1 tandborstning/månad
  • 1 hundtvätt/mån
  • 2 pälstrimningar/år
  • 1 hämtning/lämning/mån

Från SEK 6650/mån

Var finns vi?

MyDogCare Täby kommer att öppna i närheten av Täby Centrum. Vi öppnar hösten 2022!

Varför välja MyDogCare?

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners