Vi finns i Östermalm, Kungsholmen och Södermalm

Erfarna och utbildade hundfrisörer

Hos oss får hunden ett lugnt, mjukt bemötande, en stressfri behandling, mycket kärlek och belöning. Boka tid på MyDogCare-appen.

Ge hunden det allra bästa

Vi erbjuder både klippning (trimning) och ryckning av nästan alla hundraser. Hos oss får du vardagsklippning genomförd av utbildade och erfarna hundfrisörer. 

På MyDogCare har vi som mål att en behandling ska vara en positiv och lugn upplevelse för alla. Tidsåtgången för en frisering (trimning) beror på flera olika faktorer. Därför kan ytterligare kostnader uppkomma om behandlingen tar längre tid än beräknat. Det kan bero på flera faktorer, som t.ex. stress som kräver ytterligare pauser. 

Så går en behandling till: 

 1. Vi klipper hunden
 2. Vi tvättar hunden
 3. Vi fönar hunden
 4. Vi klipper klart hunden
 5. Vi klipper klor
 6. Vi rengör öronen

Vi har några regler inför friseringen: 

 1. Rasta hunden ordentligt innan du kommer till din inbokade tid. 
 2. Bada gärna inte hunden innan friseringen. 
 3. Hunden lämnas hos oss utan husse/matte då vår erfarenhet är att hunden är lugnare när husse/matte inte finns i närheten. 

Övriga regler: 

 1. Vi tar inte emot hundar som är aggressiva 
 2. Vi tar inte emot rädda eller nervösa hundar som inte klarar av att klippas

Du finner oss på Jungfrugatan 58 på Östermalm, på Garvargatan 22 på Kungsholmen och Maria Prästgårdsgata 31 på Södermalm. I våra nyrenoverade lokaler kommer vi att erbjuda en trygg, fräsch och lyxig miljö för din hund.

Boka en tid direkt genom MyDogCare-appen! Du väljer plats och tid, gör en förskottsbetalning, sen är det bara att dyka upp.
Om du inte finner några lediga tider kan du alltid mejla oss på hundfrisor@mydogcare.com. Vi återkopplar oftast inom inom några minuter.

Kostnaden för trimning varierar. Vårt pris är 650 kr per timme. Vi brukar säga att en liten hund brukar kräva ca två timmar, en medelstor hund ca 2,5 timmar och en stor hund tre timmar. I den tiden räknar vi även hundbad och tork.