Om MyDogCare

Vi på MyDogCare har en enkel idé. Att erbjuda hundomsorg av högsta kvalitet. Vi vill vara hundens näst bästa vän och hundägarens trygghet samt stöd under de där stressiga arbetsdagarna. Vi ser till att hunden är aktiverad när den är ute på promenad eller i lekparken. Vi är också måna om att hunden är lugn, tyst och trygg när den befinner sig i våra lokaler.

about

Vi tror att den bästa omsorgen kan endast erbjudas om medarbetarna är både utbildade och passionerade. Det skapar kontinuitet och därmed ännu tryggare hundar som känner alla människor de möter på morgonen. Hos oss bryr vi oss om hundarna och förstår att alla är olika, men i slutändan väldigt lika. På MyDogCare behandlar vi alla hundar som om de vore våra egna.

På MyDogCare har vi några gyllene regler. Kvalitet och omsorg kommer först. Därför tar vi inte emot fler hundar än vi klarar av. Vi lämnar aldrig en hund ensam på hunddagiset. Det är alltid någon på plats. Det är inte hundens fel. Hundars beteende kommer hemifrån. Märker vi att en hund beter sig på fel sätt kommer vi att kontakta hundägaren och ta upp problemet.

Slutligen vill vi lyfta att vår verksamhet är fullt försäkrad för både hundar och medarbetare. Vi är godkända av Länsstyrelsen.